lite bättre än alla andra!

söndag

Kategori: Allmänt

jaja, igår gjorde jag så mkt som att gå en lång runda med hunden och spela monopol. de var min kväll. haha,. men ganska lagom slappt :)

ska duscha nu.. sen till bromölla.. apa :o de går säkert bra (a) spelade ju bra igår :) faktiskt en 170 serie plus att jag slog mamma i en serie ;) nej så man får väl hoppas de löser sig,.

min storebror var här också! jag saknar honom, han fick en stor kram iaf :) sen satt han sönder vår stol också xD och han som har brötna revben o grejer, de ända han sa va "skratta inte - de gör riktigt ont" haha, de va skoj xD sen satt jag o kände på helenas mage :) den var mys. vi kom fram till att peter kommer svimma under förlossningen ;) haha . Nej jag tycker om min bror :) Han är världens bästa! <3


JAG SAKNAR JONAS!!!!!!!!!!

nu jag bowlat, första två serierna gick sådär 133 båda två ^ sen 147 o 155 de va nääära att vi plockade en pinne i slutet, men icke! dom jivlarna kom ikapp.. haha, tror att vår typ "ledare" eller ja han som håller i allt - är kär i mig lr ngt xD hahaha . jag fick spela med honom dom två sista serierna efter att han bytt ut johanna o satt in sig själv. tss.. men jag vann dock över honom (a) så han skulle ha revanch lr hur fan de stavas - på onsdag :s haha , men jag vinner igen - för jag grym ;) jaja vi losade med 16-4 .. men dom grymma. och jag hade kul ändå :)

lördag

Kategori: Allmänt

igår måste jag säga att jag hade jätte trevligt!! Satt hemma hos evve drack litta o spelade sing star :) iiih! haha, de va riktigt mysigt :) jag, pelin elin, mimmi, evve o tina. nej , de e ngt man får göra om :) fick till och med träningsvärk i mina armar av att bära min påse o min grymme ficklampa till evve :o de låååångt. haha . men  fick skjuts av mimmis mamma hem :) hon snääääll!

idag ska jag nog bowla också (a) med mamma, fan jag nervös.. jag kan inte spela match, jag suger! fast dom andra är ännu sämre (a) så de gör inget . kan hoppas att jag får vara reserv, haha! annars ska jag nog inte göra ett piss . jag orkar inte med helger de lika tråkiga som vardagar (a) haha ,. illa vafan!



vi har förbud att träffas båda två - det känns botten. eftersom det finns ingen annan jag verkligen kan säga precis vad som helst till utan att få en konstig blick eller ngt sådant. jag känner trygghet.. den ända tryggheten jag har haft finns där. jag vet iaf att det finns ngn där alltid. även om man kanske inte ses. ibland får man offra lite, även om de suger! men de är väl värt de i slutet?

onsdag

Kategori: Allmänt

är hemma hos jonas.. han luftar element och jag fryser ihjäl.. de ingen värme för tillfället de sinne. här asa kallt!

idag ska jag nog bowla skulle jag tro - eftersom de match i helgen,. fattar inte varför de vill ha med mig . menmen.. mamma borde ringa snart.. menmen, gör hon väl med tiden. sen hem o sussa för vi ska till malmö imon o firra kloten. nya :) eller iaf ett nytt (a) jag behöver de :p så jag kan bli ritkigt proffs ;)

nej nu ska jag gå o värma mig , inte skönt med kyla..

pusshejs .

tisdag

Kategori: Allmänt

haha , jaa lite små kul är de allt (a) mohahaha .

idag ska jag slinga elins hår :) har också börjar spela ett små roligt spel (a) haha - jag grym ;) nej jag suger. men jag blir säkert bättre :p haha! dagen började bra iaf :) nu ska jag kissa o sen kolla vänner :) de är de bäst som finns :p

måndag

Kategori: Allmänt

för mig är måndagar presic som alla andra dagar. förutom att elin slutar tidigt, och en annan viss person också gör de - o ibland till o med besöker mig efter skolan :)

natten var lång, satt uppe o tänkte.. bad. men sen kom jag ju inte på den där lustiga guiden till självmord o då blev jag på bättre humör - eftersom killen lr tjejen som skrivit det måste vara så hjärnbränd så de finns inte :s scary!
www.fajaf.com/lokalt/suigui/index.html    - har man tråkigt är de intressant. haha. '

idag ska jag inte göra ett piss.. ligga i min säng o vara död.

det är svårt att hålla de inom sig, men detta förblir min hemlighet, min räddning. för att folk ska förstå. för att folk ska öppna ögonen och se att ngt är galet fel, de kan ta sin tid. men jag har verkligen bestämt mig nu.



inte ens mina skor kan glädja mig, känns som en stor sten trycker ner mig varje gång jag kommer hem o bli ensam.. elin kommer kanske sen, ska färga hennes hår., ngt positivt, är trött.. borde sova..

söndag

Kategori: Allmänt

igår lekte jag med elin :) vi satt här o drack litta sen drog vi till fj o käka pizza (a) eftersom vi är flott :p haha, sen hem till jimmy :) det finns ingen tråkigare väg än till barum :o de suger verkligen. sen iaf så va vi där litta pillade bort klister märke från en taxi. de va måttligt tråkigt - men har man börjat måste man sluta också (a) sen hem här o sitta o dö o vänta på jonas som skulle hämta elin . sen sussa - underbart! sen vaknar massa tidigt - de mindre underbart. och sjukt ensamt.. gillar inte att vakna ensam , de hemskt!! men hoppas på sällskap inatt :) de får jag säkert (a) idag är de iaf min o elins slappe söndag :) de e nice! sola o subway :) hög standard på söndagar! nej nu ska jag ner o ha coffie :) fan cp sugen på de nu . pusshejs!

denna dagen har varit piss o mög o allt. nej inte alls bra. jag tänkt en massa, de dåligt.. jag kommer bara på dåliga saker. mitt liv står totalt still, kan inte komma på vad jag ska göra? finns inget jag har ork till.. snart jul, den värsta högtiden på året. botten! usch nej, detta deprimerar mig . dags att röka o ringa mimmi :)

lördag

Kategori: Allmänt

hum, igår åkte vi mest runder. men de va trevligt! idag är jag utan snutt de känns skumt - men ändå bra. jaja .

elin jonas o robert kommer hit . kan bli trevligt? får la se :) de blir ju vad man gör de till ;) o om elin är med blir de fiiin fint! toppen alltså!

jag gillar ej låtar som handlar om tåg - jag gillar inte när folk säger att jag inte vågar. men att överbevisa går till en viss gräns. men har bestämt mig för att hålla allt inom mig o se hur lång tid de tar ..

fredag

Kategori: Allmänt

igår var vi på rättegång - lilla sone har ju då varit olydig. Han får antingen en månad eller samhällstjänst . stackars liten (a) sen bowlade jag, jonas, elin o jonas. haha. de va kul xD jag vann - elin var rädd för klotet hoppade varje gång hon kastat iväg de hahaha. jonas kastade sitt verkligen kastade klotet - de va skojs! medans min snutt var relativt bra :) sen hem till jonas slappa kolla film o jag somna medans han terroriserade. aargh jag var sinnes trött! idag så åkte vi till staden o hämtade ut hans fon, funkar den ska brorstor ha den. pappa skulle hämta mig i staden tänkte jag så de gick fortare att komma hem. men icke - tog en timme att komma hem bara för vi skulle en massa ärenden . idag vet ja inte vad som händer. får la se. kanske stannar i bäckaskog? ser om ngn hälsar på mig :p för jag orkar ju inte ta mig ngnstans. joo - om snutt vill hitta på ngt (a) nej nu ska jag röööka sen duscha :) pusshejs!

onsdag

Kategori: Allmänt

betyder bowling, jag ska slå dom jävlarna idag med. fan va jag e bra, o fan va kul de är egentligen.

snutt sussar, de har han gjort sen vid åtta. han mådde inte bra :s stackare! jag gick iaf upp vid tolv, ja o min pappa disskuterat en massa. han bra att fördriva tiden med (a)

åtta veckor med snutt - de fint :) faaan va omtyckt han är. ihh! underbar människa :) <3

torsdag

Kategori: Allmänt

igår middag hos roosarna, dom har de fett fint. sinne! god mat :) nej jag gillar stämningen där. sen hem till jonas med mimmi o philip. och idag har jag vatt hos jonas hela dagen, väntar fortfarande på att han ska komma hem. helgen blir väl att tillbringa hos martin - tycker jag låter trevligt! jappjapp :) just nu förösker jag hitta ngt om rehabilitering till jonas mamma men de går icke bra. stackars mig (a) nej nu ska jag leta vidare. pusshejs!

tisdag

Kategori: Allmänt

jag saknar dig , och det är inte lite heller hjärtat <3

måndag

Kategori: Allmänt

jaha, igår blev de inte som jag hade tänkt de. jonas kom hit - de var mys. det kändes iaf bra,.

min pappa kallade mig diva o förklarade hur trög jag var ungefär .. blir så trött.. han fattar inte.

nu väntar jag på att elin ska sluta skolan så att ja kan leka med henne, eftersom man inte kan vara i detta dårhuset mer. blir sinnes trött på dem . grr!

kan man inte bara få försvinna, bara poff så är man bortglömd.. jag orkar inte med att känna såhär - ingenting känns rätt. de blir bara fel, hela tiden.

söndag

Kategori: Allmänt

igår blev inte som jag tänkt mig, satt hemma o glodde ett tag sen frågade jimmie om jag ville med till hässleholm eftersom jag inte träffat han på evigheter tyckte jag att det lät bra :) han hade ingen sterio men jag bra på att tragga så de löste sig ;) haha. sen in till staden o sånt, träffade matti daniel o hans syster. fick följa med dem lite så hon slapp vara ensam tjej ;) haha. nej sen blev de en massa cpande.. grr pffT! hanna va inte arg lr ledsen. hanna va ngt, men kom inte på vad . jag var nog mest - jaha, jaja. idag ska jag leka med elin :) hon kanske skulle kolla film med jonas ;) haha, o daniel ville kolla film med mig OCH lämna mina vantar :o :@ så tänkte jag vi kunde slå ihop de ist (a) eftersom jag gillar elin ;) o daniel o jonas gillar varandra ;D nej nu ska jag vara duktig o städa vidare :)

lördag

Kategori: Allmänt

igår blev de tollarp, och dricka.. de va skojs! haha. träffade massa nytt folk - de trevligt :) idag ska jag leka med philip :) de ska bli nice, eftersom de va väldigt längesen. menmen, han snäll. blir alltid så glad av honom :) nej nu ska jag ringa o väcka elin så jag kan köra hem till henne :) o tvinga henne att åka o sola med mig. lär bli rattfylla på mig, haha mår nådigt dåligt! haha xD