lite bättre än alla andra!

livet flyter!

Kategori: Allmänt

jag är verkligen lyckligare än någonsin. jag tror, eller rättaresagt vet, att det är min älskade som har skapat mycket av den lyckan och tryggheten jag har. han har gjort att jag orkar mer. plus att min bror han funnit sig till rätta..

iallafall på tal om lycka, jag och stina ska antagligen börja träna rullstolsburnas innebandyträning! Hur skoj som helst! jag ser verkligen framemot det och jag längtar som tusan! och sen är jag lite extra lycklig över att vi åker på lördag! AH, hur underbart som helst. sen fick jag g på mitt samhällsprov. inte alls kul.. 3p från vg. hanna besviken.

äntligen måndag!

Kategori: Allmänt

jaa, för idag ska jag få vara med märta hela dagen i skolan!! WIHOO! jag har allvarligt längtat. tre veckors praktik.. ensamt. och sen kanske de är för att jag vet att jag bara har fem skoldagar kvar detta året (a) sen blir de iväg med älsklinh och jag längtar till tusen! idag är jag på topp - men trött som fan! vissa kunde ju inte sluta kolla på wallander igår. det är bättre när ens partner väljer att kolla på discovery - mycket enklare att somna! jaja, nej nu ska jag duscha och firra till mig. idag blir de stadium byta älsklings badbyxor - hemmakväll lämna film. maxi kolla om dom har badskor till älskling (?) sen hämta älskling på jobbet för att köpa blomma till hans mormor som fyller 75 - grattis! sedan ska vi till rusta och kolla och sen snabbt hem och sova , hoppas jag... haha