lite bättre än alla andra!

på riktigt !

Kategori: Allmänt

Jag är sjuk, på riktigt sjuk. Det är hemskt.. Jag blev sjuk igår. Men när jag hade tvingat min älskade pojke hit så kändes allt genast mycket bättre. Han skulle bara va hos mig en stund, men han sov här med . Vilket är uppskattat till tusen! Jag vaknade vid halv åtta i morse, kände att nu mår jag ju kalas. Vi skulle ju egentligen till Svedala idag men jag kände att jag ville vara hemma. Och tur var väl de för nu känner jag mig inte fullt så kry. Älskling han tallriksharvar, jag hör honom. Han duktig, pappa får lite hjälp och han har ju snart jobbat av sina däck - haha. Nej nu ska jag krypa ner i sängen igen. Kollar Äntligen Hemma. Frusen som jag är behöver jag täcket!

Martin Timell sa nyss wax on, wax off - vilket genast fick mig att tänka på min älskling, som i sin tur fick mig att le för allting slutar alltid med att jag tänker på honom. Jag Älskar tvåsamheten!

samuraj mannen

Kategori: Allmänt

I bowlinghallen är där en mystisk samuraj man.
Han är pensionär. Han är tyst och han skruvar klotet åt fel håll. Han är kines och väldigt tyst. Helt tyst. Jag gillar att iakta honom, kan se framför mig hur han håller på med sina svärd. Han är cool.

(Egentligen heter han Stellan, tror inte han är kines även om han liknar en. svårt att säga med alla rynkor. han pratar riktig skånska, visserligen pratar han inte så mycket. men han sabbade min mystiska samurajman bild rätt rejält när han började snacka. tyvärr! men ändå jag står ändå och får fram bilder med han och sitt svärd.)

Homofientlig kyrka vill locka unga

Kategori: Allmänt


Läs vidare här

Är det inte sjukt då? Han vill locka tills sig unga till sin verksamhet - genom att ta dit en grupp människor som tycker att det är onormalt att vara homosexuell? Vad ska de unga lära sig i hans verksamhet, att det är fel att vara homosexuell. Att det är onormalt? Jag blir bara så irriterad. Det känns ju verkligen nytänkande. Att det fortfarande finns sådana människor är skrämmande.

tänkt säga jätte länge

Kategori: Allmänt

en sak jag tänk säga till jonas jätte länge är att - det är ju billigare att tanka i karlshamn o ronneby och där runt, än vad de är här, det är bara för att hamnen ligger precis där. dom slipper alltså transportera de lika långt. Ah, nu känner jag mig som superkvinnan som har svar på allt!
 

superwoman i kort hår -  och ljust.
jag ska bli ljus med långt hår i framtiden:)

utomlands

Kategori: Allmänt

med älsklingen, oj vad jag längtar! det är helt otroligt, de kommer verkligen att bli bäst!
han är nog mest nojjig, haha. igår när vi sagt godnatt och sånt säger  han. "man kanske måste ta någon spruta" han släpper inte tanken på ett varmare land på fem sekunder. AH, vecka 50 - bli det nu <3

Farsdag

Kategori: Allmänt

Vi firade farsdag hos min bror, han bjöd på potatisgratäng, kycklig och stekta champinjoner! Underbart gott. Han är ju riktigt duktig. Vi gjorde inte speciellt mycket där. visserligen finns där inget att göra och vi brukar inte göra något. men men. Tobias var ju iaf söt som vanligt :)
 

 

HEMSK skolveckan..

Kategori: Allmänt

Måndag [ ] Inlämning av arbete i ULS plus redovisning av de
Tisdag   [ ] Prov i Fritidsverksamhet
Onsdag  [ ] Muntligt prov i Historia om medeltiden i Sverige
Torsdag [ ] Prov i Samhällskunskap

Plus att jag inte har gjort mitt prov i ULSen och Engelskan .
MEN vi har sovmorgon på torsdag och slutar tidigare på Fredag.
Sedan praktik i tre veckor!

Dansbandskampen

Kategori: Film/tv/musik

Ja, igår var de dansbandskampen - jag och Madde kollade spännt! Scotts är såklart bäst och jag tror att dom kommer vinna allt. Men Larz Kristerz är också ruggigt coola och ruggigt mycket dansband! Men en sak jag tänkt väldigt mycket på är, varför måste dom ha z i sina namn? Jag tycker att z är otroligt fult. Men kanske är de något tvång om man ska bilda dansband att om man ska ha ett s i sitt namn måste man byta ut de till z annars får man byta namn. En snubbe kommer flygandes med tvångströja och tvingar dom välja z - så tror jag de går till.

lesbisk kanske skulle vara något?

Kategori: Tankar och Funderingar

Jag vet verkligen inte hur jag gör, men jag lyckas locka till mig tjejer(?) på fester! De har hänt nu tre gånger på mindre än ett halvår. Jag blir alltid kommenterad som så himla söt, och sist kände jag mig näst intill förföljd. Det var en tjej som började prata med mig bara sådär, och ja hon var ju trevlig och jag är inte den som är den. Men när hon kommer och typ viskar i mitt öra "ska du med ut, de är bara du&jag" jag vet inte men jag tyckte de va lite halv läskigt. Jag följde såklart henne ut för att röka och hon var mycket trevlig. Men ändå, jag tycker de är konstigt att tjejer ska på mig. Ja, lesbisk verkar vara de rätta! De positivt att pojkvännen inte blir svartsjuk heller, hellre tjejer än killar som påpekar att man ser bra ut! 

Timbuktu - En High 5 and 1 Falafel

Kategori: Film/tv/musik

Nu har jag lyssnar igenom albumet och han har lyckats igen! Musiken faller fint i mina öron, visserligen är de texterna som man fastnar för. Man blir glad och han snappar upp de som händer i världen just nu. Han är en mycket smart kille som nog skulle kunna styra världen och alla skulle ha de bra. Hanna har en ny dröm, ett samtal med honom - för han vet vad han vill och han vet vad som händer. Bli min vän Jason!
 

Ordningsamma Hanna

Kategori: Allmänt

Städade gjorde jag innan jag åkte till skolan och nu har jag satt igång en maskin tvätt . Ikväll vet jag icke vad som händer, ska vara med Jonas - vill träffa Mimmi idag & imorgon. Det är något speciellt med henne, min mimmi flicka! Hennes liv ska jag följa till döden, jag tröttnar aldrig på henne. Sitter här och känner mig duktig. Fick godkännt på mitt psykologiprov, vilket jag är förvånad över! Hon såg att jag hade förstått och sa att jag skulle sattsa på VG på nästa prov. Toppen - Jag har bevis på att jag är psykologisk! Fan, jag känner mig sjukt bra. G, VG, MVG!nej ut med mamma i ca 7 min!
   Ett winner tecken eftersom jag är så himla bra!

ordet tönt ,

Kategori: Tankar och Funderingar

Jag gör nog väldigt många saker som räknas som töntiga, jag bowlar, jag gillar att läsa, jag pluggar, jag tycker inte att det är roligt med fulla människor.

Men om jag nu räknas till kategorien tönt, varför känns de som att "töntar" tänker på ett annat sätt. Jag beter mig ju inte som en tönt - kanske inte som en tuffing heller. Eller? Jag känner mig tusan mycket mognare än många andra och jag är något av en expert på att tänka och fundera över saker, viktiga saker. I vilket fall räknar jag inte in mig i kategorin töntar, eftersom jag inte beter mig som en, jag bara tycker om att göra töntiga saker. Jag sticker ju ut i gruppen iallafall. De kanske de jag gillar? Att synas lite mer är väl de som lockar. Nej men ska försöka klura ut vad såkallade "töntar" tänker på, kan man känna sig som en tönt tros?

  tönt hanna?

jag bara gissar. nallepu

Kategori: Allmänt

jag tror inte att nallepu gillar mig.
jag tror inte att nallepu gillar att jag är tillsammans med jonas.
jag tror att jag, tycker de är ganska kul.
för jag gillar jonas, och jonas gillar mig mer än nallepu .

jag kan ha fel, men jag känner igen stilen - OCH de är inte varje dag man får mail!
och bara de är ju ganska kul! 
 
  -Aa grr! :)

Halloween

Kategori: Allmänt


 

Jag låter bildernar tala för sig själv, jag och älskling somnade vid 10.. GRATTIS TILL OSS!

Björn Axén

Kategori: knep å knåp

Det finns inget bättre än repair serum'et från björn axén. håret känns ju nyduschat bubbelt sålänge! nej helt klart min favorit och de luktar dö gott! knep & knåp . Platt tången är också underbart bra! nej ett bra märke värt att sattsa på.

yxa i dörren

Kategori: Tankar och Funderingar

På väg hem i morse kände jag att skolan inte lockade så jag hoppades att någon hade satt en yxa i dörren och tänt gravljus. tyckte de lät som en okej anledning till att skippa skolan. men tyvärr fanns de ingen yxa idag heller...

förövrigt känns de som jag jobbar natt när jag kommer hem körandes mellan halv 7 och halv 8 typ 3 dagar i veckan.