lite bättre än alla andra!

innan jag glömmer

Kategori: Allmänt

Glöm aldrig dig själv, din egen vilja. Du måste leva ditt liv för att kunna vara lycklig tillsammans med någon annan. Dina behov först, nio av tio gånger.

väntan

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit tag i ditt liv, jag har påbörjat processen för att ge dig ett liv. Men nu är det bara väntan som återstår. Kommer man aldrig att slippa väntan? Jag avskyr att vänta, jag vill ha resultat snabbt och tydligt. Ikväll är jag olycklig, jag är ledsen. Olycka kan betyda så mycket. Igår var jag olycklig för att jag inte skulle kunna träffa min bästa vän på fem, sex veckor. Det går inte att jämföra med olyckan jag känner idag, igår trodde jag jorden skulle gå under. Idag är tusen gånger värre, jag har döds längtan. Samtidigt är jag lycklig, jag har fått möta människor som bryr sig. Människor som behandlar en väl. Jag är så otroligt tackam! Men ikväll behöver jag någon med kunskap, någon att analysera tillsammans med. Någon som ger mig svar på mina egna frågor. Jag behöver någon, men jag vet inte vem

vad gör jag

Kategori: Allmänt

Jaha, nu finns du. Nu andas du samma luft som jag gör, du har satt dina avtryck på denna jorden du med. Var finns jag? Jag lovade att ge dig ett värdigt liv, jag lovade att finnas. Jag ignorerar att du finns, jag vill inte känna något. Är det mitt ansvar, tillhör du inte mig lika mycket som mitt lilla hjärta gör? Bör jag beskydda dig eller ska jag tänka på mig själv. Är det att tänka på mig själv när jag låtsas som att du inte finns? Det är dags att börja prata om dig, det är dags att ta tag i ditt liv! Du fick namnet jag skulle ge mitt barn, det är skrämande. Du tillhör mig och jag tänker ge upp mitt eget liv för din skull, det lovar jag dig!