lite bättre än alla andra!

tisdag

Kategori: Allmänt

jaha, i söndes sov ja o jonas i evigheter kan jag ana, sen hem till mig o upp till mimmi en sväng o hämtade henne. sen stack vi till sone o sen skulle vi till stan o äta, men började snacka om tatueringar så de blev danmark. körde väl vid elva , haha! dessutom blev de inga tatueringar. men vi hade trevligt i danmark - vi såg en hora. de va nog kvällens höjdpunkt!

måndes, upp vid ett för jonas skulle titta på bil. . sen hem till han o te hans kusin kollade tv o slappade. jag var dödstrött! sen skulle vi ju hitta på ngt, eftersom att de är lov så vi körde till broby o hälsade på eas o niten var med där. sen körde vi runder o hade allmänt små skoj (a) sen hem till jonas vid tre halv fyra eller ngt o kolla film, visserligen somnade jag. haha,. dödstrött.. vaknade väl vid fyra idag - snaskigt! och nu ska jag snart äta, sen till maaart :)

imon vet jag inte riktigt vad som händer. hjärtat får komma hit? jag tycker de (a) sen sova tidigt eftersom vi ska till ullared på torsdag :) trevligt! sen lördag blir de danmark igen ;) haha! hoppas på bättre lycka denna gången. men vi ska ju åka tidigt - så de ska nog inte vara några problem :) ja, jonas mimmi o sone :) NICE!

söndag

Kategori: Allmänt

igår var jag på kalas - de små trevligt . sen till näsby - de mest trevligt!! en hämta jonas o lämna elin också. sen en massa skit o sen hem alldeles för sent o jag alldeles för trött . vaknade vid tre - eller två. beror ju på om man har dratt tebaka klockan. de snuskigt skönt att sova så länge :) melike! idag vet jag inte riktigt vad som händer - skulle ju leka med elin men kommer juinte direkt härifrån. men de löser väl sig senare :) elin bäääst! <3


blir sinnes splittrad , fattar ingenting.

lördag

Kategori: Allmänt

denna veckan går så sjukt segt så de finns inte! de som hände i början känns som för två veckor sen.

idag mår jag faktiskt ganska bra - jag är inte dirket överlycklig - men jag är lugn o samlad. borde skärpa mig o ta ett tag i mitt liv. väntar bara på rätt tillfälle. saknar elin så jag håller på att dö! får jag inte träffa henne ikväll börjar jag gråta! saknar henne ngt otroligt! min lilla elin, min lilla elin som alltid , nej aldrig lyssnar - men hon bra på att låtsas iaf :) och hon bauta snällast! jaja, ska duscha eller ngt nu!

Älsk - du är finast, jag tycker om dig. men ibland blir de fel, eftersom du varken vill prata eller lyssna. men du har ngt speciellt som håller mig kvar - du är så himla underbar när du bara vill! Du bäst <3

fredag

Kategori: Allmänt

ska åka o bada med jonas emma o macke. kan bli trevligt . jag har skallebank, vilket suttar. menmen.

de fredag . så jag måste rycka upp mig! har ju inte umgåts med människor på hela veckan . så de behöver jag! hoppas på en trevlig dag, mår lite bättre nu iaf. ses!

torsdag

Kategori: Allmänt

dagarna går sakta men man glömmer ändå vad som hände föregående dag. de känns som att det som hände igår var för flera dagar sen, saker hänger inte ihop. försöker förtränga men de går inte.

igår efter jag varit ute o promenerat mådde jag toppen gick o mötte elin, var massa glad. sen kom jonas o alle hanna fortfarande glad. sen lämnade vi elin o lite senare hade jag ju bara velat gräva ner mig. visst jag skrattade ju men de kändes precis som att skrattet dog o jag blev tyst igen. satt mest o glodde. försökte vara social för att inte verka helt blåst. men de funkade inte så bra. känner mig bara så fel, som att jag är fel människa på fel plats. jag hittar inget som känns rätt. vart ska man ta vägen när allt känns fel? när man tycker om sina vänner men efter att ha vatt med dem i fem min känna att man bara vill vara ngn annanstans? hittar inte ngt som känns rätt. inget känns kul längre.. små saker sårar ngt otroligt.

Babe klarade iaf körkortet igår - grattis till honom :)

nu ska jag ut o gå igen, de fridfullt. fint väder musik i öronen o hunden med sig . toppen! för att sedan komma hem o vara här i tio min o sedan känna att allt hopplöst igen... jaja .

älskade lilla storebror, du förföljer mig till och med i mina drömmar. inatt fick jag en puss på kinden av dig - du varnade mig för den vita bilen som ville köra över mig.jag vet inte vad de ska betyda, menmen. hela tiden så kommer de något som påminner om dig, du drar ner mig med dig. jag orkar inte veta att du inte alltid kommer finnas hos mig. att du aldrig kommer att leva ett normalt liv. att du förstör dig själv varje dag, går det en dag utan att jag hört från dig känns de som du är död. jag är så fruktansvärt rädd att du ska försvinna, jag andas för dig. snälla lämna mig inte för tidigt bara..

onsdag

Kategori: Allmänt

jag hemma idag också. jag orkar inte praktisera. jag massa förkyld!

jaha, kom hem för ett tag sen, vatt med jonas mamma på eko - halv trevligt :)
igår kom jimmy o hämtade mig, vi körde te martin o kollade på film :) fast jag satt mest med mobilen i högsta hugg. hatar när folk tror saker om en.. folk som bara hittar på - folk som vill förstöra. jag hatar skitsnack! grr. sen åkte jag iaf te jonas:) han kör ju upp nu - så jag kände mig tvungen att åka dit igår (a) hoppas bara att han klarar de - vilket han borde. eftersom han duktig :) idag funderar jag på vad jag ska göra. top model kl 9. tänker jag inte missa iaf! mamma vill jag ska bowla - jimmy vill att jag följer med te simrishamn o hämtar en växellåda. och jag vill nog träffa min snutt :) men de beror ju på vad han har för planer för dagen. annars hade jag bara tänkt kolla ett prison break avsnitt idag - jag efter. ska se de tredje, o de femte har ju redan kommit ut :o men de bättre att vara efter - för då behöver man ju aldrig vänta;) nej nu ska jag nog tvätta litta. känner att jag behöver de (a)

system of a down dag idag :)

image2
tycker om jonas så sjukt mkt - förstå det.
de inget jag bara kommit på <3



jag blivit duktig att lyssna på mig själv mer :) och inte bara på andra . de bra!


      -  Allt ska vara så perfekt i den värld vi lever i   


blir så trött .. de känns inte bra - och jag vet precis vem som har satt igång dessa tankar.. menmen
bara att försöka förtränga det, vilket inte kommer gå. så detta kommer inte sluta bra. :/ du anar inte hur mkt jag tar åt mig av de du säger! men du min bästa vän ändå :)



höstdepp eller vad - jag klarar inte av att vara ensam.. nu jag sinnes deppig igen.. som vanligt, varje dag. finns de ngn som bara kan ge mig glädje? jag vill ha ren lycka, ingen sorg.. ska nog ut o gå en runda.. orkar inte vara här inne mer, detta hurset får mig att må dåligt ..

men nu jag vatt ute o gått - de lättade. gick till mitt "smultron ställe" dit jag alltid går när jag mår dåligt. de inte så ofta - men de är fint där :) jag gillar bäckaskogs skogen :) den är dunder mysig! så nu e jag på topp igen - eller iaf samlad. snutt skulle nog hämta mig? pappa prackade på mig 500 te han. bensin pengar. men jag orolig att de inte går till bensin (a) men jag betalat för mig iaf :) haha :p nej nu ska jag firra vid mig - puss gullungar ;)

jaha .

Kategori: Allmänt

jag kände mig bara grymt tvungen att skaffa en blogg. ist för att skriva på äckel-lunar!


Dagen idag har inte varit den bästa.. har mest mått dåligt o varit på mindre bra humör..
jag saknar min mimmi flicka ngt otroligt! hon är min bästa vän! älskis!
 image1