lite bättre än alla andra!

rädd

Kategori: Allmänt

Jag har så otroligt svårt att tro på vad folk säger till mig, jag kan inte lita på folk även om jag vill de. I min hjärna är de naturligt och tro att folk säger saker bara för att det ska låta bra. Jag får kämpa för att tro på det. I min värld tänker alla som jag. Men när de slår mig att folk lyssnar och tar in vad andra säger utan att kritisera och vända och vrida på det hundra ggr och utan att vara misstänksamma mot att något inte stämmer förstår jag hur stört det är. Generellt ljuger inte folk, speciellt inte folk som tycker om mig. Dock är det dom jag oftast misstror. Jag är livrädd för att bli lurad, om man bestämmer saker och ting med mig ska man hålla det. Det sårar mig något fruktansvärt om det inte blir som man sagt. Det är i min hjärna felet sitter, jag hoppas på att jag ska kunna hantera det en dag. Jag vill inte vara såhär misstänksam, jag vill inte misstro de jag tycker om, jag vill lyssna på vad det är folk säger till mig istället för att dra mina egna slutsatser.

flyr jag

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om jag flyr eller om jag vill de här. Men jag ska härifrån, jag vågar inte tänka på de jag lämnar kvar hemma. Jag vågar inte tänka på de lilla knytet, jag vill att du ska få de bra. Bra med mig eller någon annanstans, jag är livrädd för dig! Min önskan är att allt flyter på tills jag kommer hem så jag kan finnas då, få lära känna dig och hoppas att du inte har blivit helt förstörd. Jag hoppas du förlåter mig och att jag förlåter mig själv, det får inte hända dig något. Jag kommer hem och tar tag i ditt liv sen!

jag tänker på dig

Kategori: Allmänt

Jag tänker på dig ofta, fler gånger än jag någonsin trodde att jag skulle tänka på dig. Du var en fin människa, du kom bara lite fel på det. Ditt hjärta var av guld, ändå blev de så fel så många gånger. Hade jag vetat att du skulle försvinna hade jag haft så mycket att säga dig. Jag har alltid tyckt bra om dig, jag har alltid försvarat dig. Du var fin, du kunde blivit så mycket mer. Du bar på en orolig själ som tillslut fick ro. Jag hoppas innerligt att du vet att jag tänker på dig!

jag vet

Kategori: Allmänt

Jag är stark, jag vet var jag har mig själv. Jag har lovat mig själv att inte ta mer skit. Men ändå, så fort man måste välja, då vill hjärtat en sak och hjärnan en helt annan. Borde lyssna på min hjärna jag vet det. Det är farligt hur snabbt det går tills man är självdestruktiv igen.. Lovar mig själv att aldrig någonsin blir sådär självdestruktiv igen!