lite bättre än alla andra!

äntligen hemma!

Kategori: Allmänt

Det har varit en kanon dag hos bror! Bisen är sötast i världen, fortfarande! Nej det har varit mys och dagen har gått tok snabbt!

Nu ska man snart åka och bowla för att sedan åka och jobba. Jag kommer sova som en gris inatt är duktigt trött redan nu! Nej nu ska jag lägga mig i sängen och dö en stund och invänta mitt hjärta som jag tror kommer till mig?

Att lista

Kategori: Att lista

Tre bästa skivorna:

1) Britney Spers - Cirkus
2) Timbuktu - En high 5 och 1 falafel
3) Svenska akademien , allt!

(Exakt vad jag känner i denna stund, antagligen inte imorgon)

Ny dag!

Kategori: Allmänt

Jonas bjöd på paj igår, den där som gick på reklam innan som man bara häller i två påsar. Betyg 4av5. Jag vill ha havregryn på paj.. .

Idag ska jag agera social syster, blir säkerligen trevligt! Mys med Bisen.

Och sen, sen ska jag jobba!! En HEL natt, rädd. Haha, nej men de går nog toppen bra!

och inatt körde de en traktor här (halv tio) så jag fick ju upp bilden av att någon snott en av våra. Men nej, pappa sabbade de och berättade vem de verkligen var. MEN ingen har varit ute och kollat om dom står kvar. De är alldeles för kallt (a)

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Den bjöd på solning med elin. Vilket var trevligt. Senare på kvällen lekte vi i idrottshallen ett tag, sedan vidare till jonas jobb för kaffe och så spelade vi lite kort. Känns som att vi är där ganska ofta? Idag ska jag & elin bisiktiga hjärtats bil och plocka alla lampor på reurbilen! Inom eko också. Nej jag tror att det blir en sjukt bra dag! Sen att somna intill hjärtat avslutar iaf varenda dag underbart! inga ord kan beskriva hur sjukt jävla bra du får mig att må!!!

Att lista

Kategori: Att lista

Tre länder jag verkligen vill besöka:

1) Thailand, om dom kommer på ett snabbare sätt att ta sig dit...
2) Usa
3) Indien

(antagligen övriga världen också)

jahopp

Kategori: Allmänt

helgen susade inte riktigt förbi denna veckan. Den kände relativt lång. Fredag blev de ju färgat hår, pizza och städning - vi var rekord snabba! 1,5 timme. Gött. Lagom trött var man iallafall efteråt!

Lördagen vaknade jag ganska tidigt, efter att ha myst med katten ett tag gav jag mig upp. Stekte pannkakor, säkerligen 30st eller något! Enormt jobbigt iaf. Sen gav jag hjärtat lite gåvor. Efter det blev de pannkakorna, gott. Hem till farmor och hjälpa henne med hennes "luft, luft". Det var trevligt. Besökte eko handlade lite, sen strandade jag och hjärtat i min säng mest hela dagen. Åkte till kusinerna för kalas. Snuskigt god mat! Elin anlände och vi körde och hämtade Sone. In till Jonas jobb, drack kaffe och spelade en massa kort. Skoj! Vi besökte även nattcafet för ännu mera kaffe! Stina pratar ruskigt tyst, för ingen hör henne. Aj aj aj ! haha!  

Söndag, upp tidigt! Hämta Sone och in till stan för att kolla på filippa bark på museet. Trevligt. Vidare till peking för frukost. Sen till bion för att köpa biljetter till Bolt och vidare till hjärtats jobb för att dricka kaffe och spela lite kort. Kollade filmen som var relativt bra. Hade dock hellre sett Rosa Pantern 2!!!! Jag måste se den. Sen till Kalle och dricka kaffe och busa med ungarna. Dom är bra, mycket bra! Körde hem Sone. Var hemma redan vid åtta, och ändå hunnit med hur mycket som helst! Kollade beck och sen sov vi gott.

Den mest händelsefulla helgen på länge och den var mega trevlig också! Tack alla :)

fredag

Kategori: Allmänt

sista skoldagen på länge, helt underbart! fantastisk & sagolikt. har dock lite läxa att fixa nu på morgonen.. segt!

annars idag blir det till att umgås med hjärtat, elin och sone. Ska färga hjärtats hår och hjälpa elin att städa. (det sista är förövrigt ap-tråkigt!!!!)

duschen kallar, sedan snajsa till sig för att käka frukost och sedan fixa läxa!

en dag kvar

Kategori: Allmänt

Bowlingen gick sisådär igår, men jag ska absolut inte klaga! Jag har ju inte varit där på några veckor. Efter bowlingen stannade jag kvar och snackade med en som var där när jag praktiserade där, det var trevligt! Första kaffen betalade jag sen fick jag fri påtår  - vilket kändes himla bra. Sedan vidare till legeved för att bekanta mig. Det gick bra idag med, hon pussade mig på kinden så jag tror att hon tycker om mig lite iaf. Och hon är väldigt mån om att man ska hälsa på mig när jag är där. Nej hon är faktiskt söt!

Nu är de planerat att göra svenska, känns som att det kommer att ta ungefär två sek att fixa det. Men men, kämpa på!

väldigt bokad

Kategori: Allmänt

nyss ätit, maten passade inte fröken så det blev müsli och macka. Känns som att det är vad jag lever på just nu. Men det är enkelt att äta, och det har bra tugg motstånd. Fast nästa gång det ska inhandlas müsli får det bli med nötter! Det är mycket knaprigare.

Ska bowla om en timme och ska göra svenska nu är det tänkt. Sen blir det att jobba lite. Fast nu kom jag på att jag har sovmorgon imorgon, lr ja eget arbete.. Så gör svenska då ist! Fast kanske skulle jobba lite med de jag egentligen ska göra imorgon nu? Blir nog så .

Sen hem till hjärtat och sova där, eftersom att han är bäst! Snart helg, snart lov. toppen.

Dessutom höll vi i idrotten idag. Det gick väl sådär, men nu är det med gjort iaf! Och det är de som är de bästa att sakerna blir färdiga så man slipper gå och tänka på att man måste göra de. Så nu måste jag helt enkelt börja jobba med ledararbetet så har jag iaf kommit en bit på vägen, men kaffe hade inte suttit helt fel?

jag har snart lov!

Kategori: Allmänt

Jaha, jag har träningsvärk i hela magen och upp mot revbenen eftersom jag hostar järnet. Nu på morgonen är de tänkt att vi ska spinna, hell no! Jag ser det inte ens som en tanke att fundera på eftersom jag håller på att hosta ihjäl mig när jag sitter ner. Sen tror dom att jag ska sätta mig på en cykel och cykla som en idiot? nej..

Ska hålla i idrotten idag, blir nog fett! Stina tyckte igår att jag skulle bränna en skiva, men har ej kommit så långt. Kanske på tiden? ska ju trotsallt duscha och göra vid mig och sen ska jag vara i stan ca kvart över åtta. alltså om 45 min.. Jag avskyr att stressa!

Dessutom är det bara två dagar kvar i skolan, tre med denna. Tre extremt långa dagar.. Men sen, sen är de lov! Underbart.

BISEN!

Kategori: Allmänt



Sen har vi ju lilla bisen som stolt ställer sig upp överallt tittar skrattar, lägger sig ner och ger sig på nästa grej som han kan ställa sig på - dessutom sa han Hanna igår!! Eller han försökte iaf, han avgudar mig! :)

ojoj, jag vann!!!

Kategori: Allmänt

Hopp. Idag har vi klättrat med fritisklassen. Jag klarade ju två väggar iaf. Sen hade jag tävlig mot min lärare och Hanna vann!! Han säger alltid att det är viktigare att vinna än att ha kul, lr ngt sånt. Och jag vann, han förlorade! Jag tog ett jätte kliv och schvish var jag en segrare. Nej men ska jag skryta lite till?

Jaha, samhälle gick fort. Med stress Anders! "fokus" och alla andra uttryck han använder. Han skulle stampa på min mobil också om jag inte la undan den. Hum.. Elakt!

Och nu hade jag tänkt röja lite så jag får de fint här uppe.

Sen hade jag planerat att umgås med min pojkvän, han är bäst. Min kärlek!

måndag igen

Kategori: Allmänt

Hon jag jobbar hos skriver i en såkallad års bok varje dag. Varje dag får hon säga vad som har varit roligast, igår var det att jag kom! Hanna glad.

Idag ska jag kolla min syn, känns bra!

Och inatt ska jag sova bredvid mitt hjärta och det är de bästa!

sleten

Kategori: Allmänt

Jaha, söndag igen. Det innebär måndag imorgon, som i sin tur innebär att vi ska ha redovisning i uls'en. Och det kommer icke gå bra för mig. Men men. Dagen är iaf kort och det är ju toppen!

Igår drack vi ju, men kom inte längre än hem till Tom. Men de gör itne så mkt. Sov inte allt för mkt inatt och sen ska jag jobba klockan nio. Och jag ska sova ensam inatt vilket suger!!! Jag tycker att jag offrar mig ofta. Men nej, jag förtjänar nog inte att få ngt offrat tillbaka., Senast IGÅR offrade jag mig. Det är synd om mig. Jag vill ju ha mitt hjärta bredvid mig när jag somnar ;(

SUTERDAY

Kategori: Allmänt

idag har jag och elin kört förvetens runda. Det var dimmigt så man såg ju visserligen inte så mycket och vi kollade inte heller allt för mkt (a) Sen käkade vi på Subway, SNASKIGT!  Sen till preem och tvätta min bil, elin har en gratis tvätt i månaden ;) Ikväll, blir de ut?!  Ja , de ser så ut. trevligt! kanske?

min hals

Kategori: Allmänt

jag har ont i nacken och axlarna och har haft de sen i måndes. Håller på att avlida! Min halv gör mega ont och min näsa funkar inte på natten. Men de är fredag.. Jag har läxa i både engelska a & b som jag inte har gjort. Förövrigt består denna dagen av 4timmar engelska och en timme fritid. Usch.. Jag är bara trött trött trött.

Inatt höll iaf mitt hjärta om mig och det är fint, man minns att när man somnade höll han om en och när man vaknar håller han om en. Underbart. Han hade saknat mig, mest! Jag vet det. Nej dags för frukost och sedan plugg :/

hos veterinären

Kategori: Allmänt

Det gick mega bra, han sa att Esko varit den duktigaste och snällaste hunden på hela dagen. Han fick hela tiden en massa beröm för hur fin han var och Esko storm trivdes när han fick vara i centrum! Ja sedan blev de apoteket för att hämta hans medecin och jag köpte mig strepsils. Sen åt vi, där var några araber som inte hade smakat lingonsylt, dom gillade de inte heller och dom hade ingen sås till maten. Jaja, inte lätt att vara i ett främmande land, dom hade iaf en snubbe med sig som hjälpte dom. Sen skulle vi vill eko för att handla bananer. Men nej inga frächa bananer alls!! Så de blev chips, nya block och tandkräm. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli åtta så man kan, så bra det låter, dra till jobbet för lite kvälls mys! Vilket inte låter så farligt ansträngande! Sen ska jag sova hos JONAS eftersom jag sovt själv två nätter, jag vet inte när de hände sist. Om de ens har hänt? Jag tycker att det är jobbigt att inte ses på en dag, nu har vi inte setts på två dagar och två nätter!!!!

Dessutom så ringer min lampa i taket, sjukt irriterande!!

hjälpt pappa

Kategori: Allmänt

min stackars fader ska på sprutkurs och behövde därför hjälp på hemuppgifter innan han ska dit, haha. Det gick ju inte så bra, men tror att han fattade efter en massa tjat! ska nog med honom till veterinären med esko också. Han har frågat typ 6 ggr så jag tror inte att han vill åka dit själv om jag ska vara ärlig.

dagens skola

Kategori: Allmänt

Skulle kunna avlida, vi kommer dit och vår lärare är sjuk, mhm, ja de hade ju inte gjort så mycket om vi inte hade fått hål på 3timmar & 20 min. YES, stanna för att ha en timmes lektion. Sinne..

Jag & Stina har iaf gjort två läxor idag, duktigt duktigt. Det är planerat att vi ska göra klart historian imorgon. Mm, skötsam duktig - ja många bra ord. Många plus till oss. Innan jag skulle gå från henne fastnade vi ett samtal om att moderaterna inte gjort ett skit. Vi gillar inte dom - nejnejnej! Gynnar bara rika människor. Argh.

musik

Kategori: Film/tv/musik

på morgonen är det musik som gäller, innan var det britney spears var eviga morgon. Idag bryter jag mönstret, Hjärtat laddade ner Svenska Akademin igår - så nu kommer jag väl tjata det i evigheter! Det var jätte längesen jag lyssnade på dom, jag är ju en smyg hiphoppare, ni skulle bara veta! haha. nej skola nu lr?

såhär på morgonen

Kategori: Allmänt

Har fortfarande sjukt ont i halsen, men de får gå. Ingen skallebank som igår iaf, sovt sjukt dåligt inatt! Drömde att det var nyår och grejer, ja helt knas. Skola idag kan jag överleva, två lektioner. Slutar vid ett, sjukt skönt! Annars händer ej så himla mkt.

Mitt morgon nöje är när mitt hjärta går, och de sista han säger är "vi ses sen" så himla mys! Slipper man gå och undra över om man ska ses och sånt trams. Nej han är bäst!

andra träningen

Kategori: Klinten

idag har jag varit hemma eftersom jag mått kiss kasst men att missa innebandyn kändes inte som något jag ville så de fick jag allt orka. Det är ett så himla roligt gäng, dom gör en verkligen glad. Jag och Märta var med lite idag, mest märta.. men dom är duktiga, mycket duktigare än vi är. Märta är duktigare än mig, så många skratt blev de! haha, nej fy detta känna verkligen toppen. Idag var det en ny kille med, alltså en till! och nästa vecka hoppas vi på fler och ännu fler skratt :) dom är toppen!